Idrettskretslederen mener politikerne «er på ballen» i valgkampen

Slik skal idretten oppnå gratis bruk av idrettsanlegg

Styreleder for Trøndelag Idrettskrets, Tore Rømo meder idretten må bruke idrettsrådene aktivt for å oppfylle idrettstingets vedtak om gratis bruk av idrettsanlegg for alle mellom 6-19 år.

BRUK IDRETTSRÅDENE: Styreleder Tore Rømo i Trøndelag Idrettskrets, mener idrettslagene må bruke idrettsrådene som kanal for å påvirke politikerne til å oppfylle idrettstingets vedtak om gratis bruk av idrettsanlegg.  Foto: Tor Ivar Viken

Idrettsrådene skal snakke idrettens sak overfor politikerne.

Tore Rømo
NAMDALSAVISA

STJØRDAL: – Idrettslagene bør jobbe gjennom idrettsrådet/idrettssonen for å få innpass og gjennomslag overfor politikerne lokalt. For idrettsrådene er fellesorganet som skal snakke idrettens sak overfor politiske beslutningstakere, sier Rømo.