Meningsmåling for Nærøysund

Stor framgang for Ap

Ei meningsmåling som Sentio har utført for NA blant 300 innbyggere i Nærøysund, viser stor framgang for Arbeiderpartiet. Og nesten halvparten av de spurte ønsker Amund Hellesø som ordfører i nykommunen.

FOSSER FRAM: Amund Hellesø, Aps ordførerkandidat i Nærøysund er meget godt fornøyd med resultatet av meningsmålinga Sentio har utført for NA. Stor framgang for Ap og klar beskjed om at de spurte ønsker ham som ordfører, er noen av konklusjonene i målinga blant 300 innbyggere i den nye kommunen.  Foto: Lena Erikke Hatland

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Dette var fantastiske tall! Det er spesielt gledelig at Arbeiderpartiet får en slik framgang. Et slikt resultat, selv om det bare er ei meningsmåling, er inspirerende mot slutten av valgkampen. Nå skal vi stå på - helt inn, sier Aps listetopp og nåværende Vikna-ordfører Amund Hellesø til NA.