Høyre vil ha flere hender i eldreomsorgen

Må tenke annerledes

Namsos Høyre mener at det kommende eldrebølgen må møtes med ei annerledes tenking omkring «hvem som skal gjøre hva» i omsorgstjenestene.

FRIGJØR TID: Joar Grøtting (til venstre), Hege Bjørgum Skillingstad og Amund Lein i Namsos Høyre vil etablere et samarbeid med MN Vekst og andre bedrifter og selskap for å få flere hender i eldreomsorgen. De mener det er viktig å frigjøre pleiernes tid slik at det får mer tid til beboere og pasienter.  

Det må ikke være slik at utdannede pleiere bruker tid på å kjære opp brødskiver og skjenke kaffe. Det kan andre gjøre.

Amund Lein, Høyres ordførerkandidat
NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Det må ikke være slik at utdannede pleiere bruker tid på å skjære opp brødskiver og skjenke kaffe. Det kan andre gjøre. Vi må frigjøre mer av pleiernes tid til å drive omsorg. Vi må tenke annerledes enn i dag, sier Amund Lein, Høyres ordførerkandidat i Namsos.