Skal informere 1.250 medlemmer om nedbemanning onsdag og torsdag

– Pengesekken er for liten

Helse Nord-Trøndelag må forbedre drifta med 100 millioner kroner. – Vi lyktes ikke forrige gang. Nå må vi lykkes, sier foretakstillitsvalgt Annbjørg Støa.

INTENST: – Jeg skal ikke underslå at dette vil bli tøffe tak. Det vil bli en intens prosess med å få klar en plan til styremøtet i oktober, sier foretakstillitsvalgt Annbjørg Støa, som representerer Norsk Sykepleierforbund i Helse Nord-Trøndelag.  Foto: Pål Morten Skaret

I den situasjonen vi befinner oss i – med de tallene som er – så handler det om å finne en løsning som gjør nedbemanning forsvarlig.

Annbjørg Støa
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Under forrige ukes styremøte i Levanger la administrerende direktør Torbjørn Aas fram et forslag som kom overraskende på flere av styremedlemmene; direktøren vil gjennomføre nedbemanning for å gjøre helseforetaket økonomisk bærekraftig.