Vekst for vekstbedrifter: Vant anbud verdt 15 millioner kroner

De tre vekstbedriftene i Namdalen har vunnet en stor kontrakt hvor oppgaven er å få flere tilbake i arbeidslivet.

VANT ANBUD: De tre vekstbedriftene i Namdalen har vunnet anbudet på oppfølgingstiltak, en kontrakt verdt omkring 15 millioner kroner. Foran fra venstre: Ragnar Moen – daglig leder YN Vekst, Frode Hegle – daglig leder MN Vekst, og Frode Leirvik,- daglig leder Namas Vekst. Bak fra Venstre: Tor Einar Neerland- YN Vekst, Laila Gifstad – Namas Vekst, Per Ivar Fornes- MN Vekst, Elin Mathisen Sæter – Nav tiltak Trøndelag og Anne Flakk – tiltakskoordinator Nav Namdal.   Foto: Bjørn Tore Ness

Vi er stolte over å ha nådd opp i skarp konkurranse med de store private aktørene.

Frode Hegle, MV Vekst
NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Vi er stolte over å ha nådd opp i skarp konkurranse med de store private aktørene, sier Frode Hegle.