Satser internasjonalt med ny, lokal økonomiansvarlig

Pharmaq fortsetter veksten – og henter økonomiansvarlig fra Namsos til internasjonal stilling i Overhalla.

Satser internasjonalt fra Overhalla: Da fabrikksjef Trude Parnas skulle hente inn økonomiansvarlig for selskapet, falt valget på namsosingen Anders Geving. Nå blir han en del av ledergruppa i GMS Pharmaq – og skal rapportere til konsernets økonomiledelse i USA.  Foto: Pal Morten Skaret

Det har vært en brå overgang fra å gå med blå skjorte som arbeidsantrekk til blått fabrikktøy.

Anders Geving
NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Det har vært en brå overgang fra å gå med blå skjorte som arbeidsantrekk til blått fabrikktøy. Dette er vel en del av opplæringa, sier Anders Geving og slenger på seg den hvite frakken før han går inn i kontorlokalene på Skogmo.