Grasrota ber om nye vurderinger av samarbeidet i Namsos

Sp-veteran: – Skjønner ikke standpunktet

Agnar Moe, Sp-veteran på Namdalseid og tidligere ordfører i Fosnes, ber om at partiet tar ei ny vurdering om hvilken rolle Sp skal ha i det nye kommunestyret i storkommunen.

LISTETOPPENE MØTTES: Det var da listetoppene i Namsos møttes for en liten debatt hos NA på valgkvelden at Steinar Lyngstad slapp nyheten om at Sp foretrekker å være et opposisjonsparti de neste fire årene. Fra venstre Geir O. Knappe (V), Svein Erik Bugge (Frp), Amund Lein (H), Hanne Lise Fahsing (Rødt), Anette Liseter (KrF), Steinar Lyngstad (Sp), Margreet Sloot (SV), Marion Fust Sæternes (MDG) og Arnhild Holstad (Ap).   Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Jeg skjønner ikke hvorfor det mandag kveld ble sagt nei til et samarbeid med Ap – et samarbeid som ville gitt Senterpartiet varaordføreren i hel stilling. Jeg ber om at de involverte i partiledelsen gjør nye vurderinger, sier Agnar Moe.