Terje Settenøy drakk for å roe alle tankene. Nå bruker han heller sin voldsomme energi på politikk og har klatret mot toppen i rekordfart

Om noen hadde fortalt Terje Settenøy (Frp) at han skulle leve av politikk for fem år siden, ville han ledd seg i hjel. Omtrent på det tidspunktet tok han affære etter å ha vært alkoholiker helt siden tenårene.

GRUNN TIL Å SMILE: Terje Settenøy (Frp) er nå både varaordfører i Nærøysund og nestleder i Fremskrittspartiet Trøndelag. Den energiske viknaværingen har alltid foraktet urettferdighet og vært i opposisjon. Nå skal han selv være med å styre.  Foto: Bastian Øien Alstad

NAMDALSAVISA

RØRVIK: Det er tirsdag ettermiddag, og timer etter at det endelige valgresultatet ble klart. Samtaleloggen viser 47 anrop, bare denne dagen. En lang og hektisk valgkamp nærmer seg slutten.