Ellinor Marita Jåma brakk ryggen i et fall i kjellertrappa

Blir provosert over sykehus-innsparinger

Ellinor Marita Jåma følte seg som en byrde da hun var innlagt ved Sykehuset Levanger etter at hun brakk ryggen i et stygt fall. Hun blir provosert av kravene om innsparinger og oppsigelser ved lokalsykehusene.

BRAKK RYGGEN: Ellinor Marita Jåma brakk ryggen i et fall i kjellertrappa for to uker siden. I dag er hun på rehabilitering på Høylandet, og utsiktene til å få en helt god rygg igjen er gode. I en slik situasjon er det ekstra hyggelig å få besøk av samboer Geir Inderdal.  Foto: Erlend Malmo, Trønder-Avisa

NAMDALSAVISA

HØYLANDET: – Mandag for nøyaktig to uker siden skulle jeg ned i kjelleren for å hente noe. Det gikk så fort, jeg falt og rakk ikke å ta meg for. Det bare smalt, minnes Jåma.