Musikalsk galskap når «Knutsen og Ludvigsen» har premiere i dag

– Morsomt, gjenkjennelig og rart

Skjalg Mikalsen Raaen er vant med å stå på scenen over hele landet, men i «Knutsen og Ludvigsen» er han plassert bak kulissene. Gitaristen fra Bangsund har byttet ut Åge med Turneteatret, og er nå klar for turne.

GAMLE HELTER I NY DRAKT: Turnéteatret i Trøndelag tyvstarter 50-årsjubileumet til Knutsen og Ludvigsen neste år med premiere og turné over hele Trøndelag i høst med originalforestillinga fra 1970. Hans Petter Nilsen spiller Knutsen og Tore B. Granås spiller Ludvigsen. Ida Maria Göransson spiller Kaptein Knutsen og grevlingen og Sigrid Husjord spiller konduktør, myndighetene og grevlingen.   Foto: ESPEN STORHAUG

NAMDALSAVISA

VERDAL: – Jeg skulle egentlig synse og mene noe om hvordan sangene skulle spilles i teaterstykket. Men vi fant etterhvert ut at vi kunne få til så mye mer med en mann til, derfor ble jeg også med, sier Skjalg Mikalsen Raaen.