Åpninga har drøyd ut i tid – nå har det blitt fortgang i prosessen

Derfor har ikke hurtigbåtkaia åpnet

Prosessen med å anlegge ny hurtigbåtkai i Namsos har tatt lenger tid enn planlagt. Men nå nærmer det seg åpning.

Snart ferdig: Det har tatt tid å få til hurtigbåtkai med universell utforming i Namsos, og den planlagte åpninga i sommer ble utsatt. Nå er det imidlertid ikke så lenge til den faktisk skal tas i bruk. – Det er en jobb som pågår nå, og som nesten er ferdig, sier havneinspektør Kjell Morten Hågensen i Trondheim havn IKS 

Det er en jobb som pågår nå, og som nesten er ferdig.

Kjell Morten Hågensen
NAMDALSAVISA

NAMSOS: I mars i år vedtok formannskapet i Namsos at det skulle innvilges penger til å investere i ny hurtigbåtkai. Det ble kjøpt inn en lekter fra Trøndelag fylkeskommune som ble slept til Namsos i slutten av april. Den skulle etter planen tas i bruk som hurtigbåtkai i sommer, men slik ble det ikke.