Plastkulene erstattes med sand når dekket i fotballhallen i Kleppen nå skiftes ut

Går for granulatfritt kunstgress

Miljøhensynet har vært avgjørende i prosessen med valg av nytt kunstgressdekke i fotballhallen i Kleppen.

50 tonn sand: Noen skjær i sjøen og forsinkelser er det blitt undervegs i prosessen, men i løpet av neste uke håper idrett- og friluftskonsulent i Namsos kommune, Ove A. Sæternes (til venstre) og Kenneth Andresen, vaktmester i Kleppen, at fotballhallen igjen kan tas i bruk. Før den tid skal det nye kunstgressdekket etterfylles med 50 tonn sand.FOTO: BJØRN TORE NESS 

Vi satser på at banen er klar til bruk i løpet av neste uke.

Ove A. Sæternes, Namsos kommune
NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Dekket har ikke vært skiftet ut siden hallen sto ferdig i 2003, så det er absolutt på tide. Normalt anbefaler man en tiårssyklus for rehabilitering av kunstgressbaner, forteller idrett- og friluftskonsulent i Namsos kommune, Ove A. Sæternes.