Ungdom stiller opp for demensaksjonen denne uka

Samler inn til forskning

Ungdom flere steder i Namdalen vil de nærmeste dagene gå fra dør til dør for å samle inn penger til årets demensaksjon.

KLARE FOR INNSAMLING: En motivert gjeng fra 10. klasse på Grong er klare til å gå hele kommunen for å samle inn penger til demensaksjonen. Fremste rekke; Aron Tesfay Negasi, Malin Espelund, Line Zielinski, Ane Rossetnes, Tiril Ribe Heia og Helle Ertsås Moa. Bak fra venstre: Hussein Othman, Odin Hånes, Kevin Sørensen, Einar Martin Granli, Sander Landstad, Lovise Dahle, Per Inge Mienna, Marion Ryan, Anna Skorstad, Tomas Rødli og Ingrid Domås. 

NAMDALSAVISA

GRONG: Demens er en sykdom som rammer stadig flere. I Grong har det etter hvert blitt en tradisjon at 10. klasse stiller som børsebærere for å samle inn penger til denne saken. – Aksjonen foregår denne uka. Ungdommene vil gå fra hus til hus i så mye av kommunen som vi rekker over for å samle inn penger, forteller lærer Tone Lona.