«Skam»-stjerne holder foredrag i Grong

Hun ble stjerne over natta med tv-serien «Skam». Nå reiser Iman Meskini på foredragsturne om identitet, ambisjoner og vilje.

Til Grong: Iman Meskini, kjent fra «Skam», er på foredragsturne og kommer til Grong. 

NAMDALSAVISA

GRONG: I 2015 ble norske tv-seere kjent med serien «Skam», hvor karakteren Sana, spilt av skuespiller Iman Meskini, var sentral. Både serien og karakteren ble umåtelig populær, og Iman Meskini ble på kort tid en av landets største kjendiser. I 2018 ble hun også nominert til publikumsprisen under Gullruten for hovedrollen i serien.

Siden siste sesong av «Skam», hvor Sana var hovedkarakteren, har Meskini gjort seg bemerket som samfunns- debattant, forfatter og profil i sosiale medier.

Under foredraget som går av stabelen i Kuben i Grong 25. september, kan publikum bli litt bedre kjent med en ung kvinne som er muslim og stolt av å fortelle om sin kultur, sine meninger og sin historie. Samtidig som hun påpeker at det ikke finnes noe fasitsvar, kun ulike historier om religion, kultur, språk og identitet.