Klar tale fra Mads Gilberg i Nærøy kulturhus

– Vi sparer livet av oss

– Det offentlige helsevesenet og ambulansetjenestene er under angrep, og må forsvares, sa Mads Gilbert, som beskrev kvelden på Kolvereid som en festaften i livets tjeneste.

Engasjerte: Mads Gilbert engasjerte de mange som hadde tatt turen til Nærøy kulturhus da LHL Nærøy og LHL Vikna inviterte til foredrag. På bildet er han i gang med å vise fram BLÅ, som er en huskeregel som førstehjelpere kan bruke i situasjoner der noen har blitt syke eller skadet. 

NAMDALSAVISA

KOLVEREID: Det er ingen tvil om at Mads Gilbert, klinikkoverlege og professor i akuttmedisin, kan trekke et publikum. Og med et foredrag med navn «På død og liv: kort eller lang responstid» engasjerte han tydelig mange da salen i Nærøy kulturhus var nesten fullsatt mandag kveld.