Nordic Tenors opptrer i Namsos fredag

Hyller musikken

Det loves alt fra jodling og tysk barbershop til klassisk opera når Nordic Tenors framfører forestillinga «Viva la Musica» i Kulturhuset i Namsos.

OPPTRER I NAMSOS: De tre tenorene i Nordic Tenors lover en kveld spekket med musikalske høydepunkter og mye humor når de setter opp forestillinga «Viva la Musica» i Kulturhuset i Namsos. Fra venstre: Jan-Tore Saltnes, Sveinung Hølmebakk og Roald Haarr.   Foto: Tom Haga

Vi gleder oss veldig til å opptre for namdalingene.

SVEINUNG HØLMEBAKK
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Fredag står de tre tenorene Sveinung Hølmebakk, Jan-Tore Saltnes og Roald Haarr på scenen i Kulturhuset i Namsos. Med seg har de pianist Øystein Lund Olafsen, og sammen skal de framføre forestillinga «Viva la Musica», eller «lenge leve musikken» oversatt til norsk.