Namdalseid songlag feirer 100 år med jubileumsforestilling

Songlaget har tatt et dypdykk ned i arkivet

Foruten en liten pause på 60-tallet har Namdalseid songlag holdt det gående i 100 år. Det skal markeres. Og høres.

Helt I 100: Namdalseid songlag har funnet fram både gamle og nyere sanger foran lørdagens jubileumsforestilling på Namdalseid samfunnshus. Der skal 100-åringen feires med sang, koreografi og litt skuespill. Foran fra venstre: dirigent Torunn Johnsen, Solve Ressem, Ragnar Westerhus og korleder Nina Edel Damås. 

Samholdet er viktig. Og så er det jo artig å synge, da.

MARVIN MAAØ
NAMDALSAVISA

NAMDALSEID: Lørdag blir det nemlig storstilt jubileumsfeiring på Namdalseid samfunnshus. Først inviterer songlaget til familieforestilling – før det blir festforestilling med festmiddag og dans til bandet Full tank trio på kvelden.