Lørdag starter alvoret. Fire lag fra Namdalen.

Namdalsk opptur

Liernes eliteeventyr ble kortvarig, men når volleyball-alvoret slås i gang i Steinkjerhallen lørdag, er det et bevis på namdalsk opptur på volleyballbanen.

SPENNENDE: Grong utgjør et veldig spennende lag i årets 2. divisjon. Her er landslagsspiller Nina Solu omkranset av lagvenninnene fra Grong, som debuterer i 2. divisjon kommende sesong. Fra venstre: Ingrid Ravlo, Hedda Weiseth Sagmo, Maja Gravbrøt, Victoria Sylten, Sara Valskrå, Maren Moe, Anna Heggum og Lillian Grong. Bak: Trener Tore Ravlo.  

NAMDALSAVISA

NAMSOS: For nå er det ikke bare Lierne som skal definere om sesongen blir en suksess eller ikke for namdalingene. Grongs unge volleyballjenter suste gjennom 3. divisjon i fjor, og utgjør en svært spennende start i 2. divisjon.