Sparebank1 fortsetter med å få folk opp av sofaen

Flere hundre tusen skal på nytt deles ut til lag og foreninger som ønsker å skape aktivitet i Ytre Namdal og Bindal.

NY RUNDE: Torsdag var noen av de som har fått støtte gjennom sofakampen til Sparebank1 invitert på lunsj. F.v. banksjef Sunniva Nicolaisen, Lill Beate Eidshaug i Bjørkåstunet eldresenter, Snorre Rolandsen i Kolvereid skytterlag, Mette Anita Øvergård i Gnisten trivselsgruppe, Guri Sagvik og Trygve Holm fra LHL Nærøy, Elisabeth Søraunet fra Ytre Namdal klatreklubb og Rune Morten Lien og Einar Engesvik fra Sparebank1 SMN.   Foto: Lena Erikke Hatland

NAMDALSAVISA

RØRVIK: 1. oktober går fristen ut for å søke på midler gjennom Sparebank1 SMNs sofakamp, og torsdag var noen av de som fikk støtte ved forrige utdeling invitert på lunsj i banklokalene på Rørvik.