Turnepremiere på «Knutsen og Ludvigsen» i Grong

En fest for både øyne og ører

«Knutsen og Ludvigsen» er en herlig kontrast til dagens masseproduserte underholdningsindustri for barn. Lenge leve den rare fantasien.

VERDENS VAKRESTE TUNNEL: Knutsen og Ludvigsen får tilværelsen snudd på hodet når det kommer bud fra myndighetene. Scenografien i «Knutsen og Ludvigsen» er slående vakker, og garderoben til våre venner er en herlig flørt med 70-tallets estetikk og fargepalett. Tore B. Granås som Ludvigsen (til venstre), Sigrid Husjord som konduktøren og Hans Petter Nilsen som Ludvigsen.   Foto: Espen Storhaug

NAMDALSAVISA

GRONG: Timinga er perfekt. Neste år er det 50 år siden Knutsen og Ludvigsen først dukket opp. Øystein Dolmen og Gustav Lorentzen var en viktig del av oppveksten til de som vokste opp på 70- og 80-tallet.