Svømmerne imponerte i sin første vannpoloturnering

Høstet ros etter debuten

Da Namsos svømmeklubb fikk forespørsel om å delta i helgas vannpoloturnering i Oasen, tok de utfordringa på strak arm.

NY OPPLEVELSE: Marcus Tvete (Namsos svømmeklubb) fikk god bruk for svømmeferdighetene i sin debut som vannpoloutøver. Han er strålende fornøyd med eget lags innsats i helgas cupspill i Oasen, men er likevel klar på at det ikke blir bytte av idrettsgren av den grunn. 

De har virkelig imponert med knallbra spill.

Harriet Engesvik
NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Dette var en ren impulshandling fra vår side. Vannpoloklubben tok kontakt tidligere i uka og lurte på om vi ikke kunne tenke oss å stille med et lag. Det hadde vi lyst til å få til – og nå er vi her, forteller Annicken Due Tvete, trener i Namsos svømmeklubb.