Tester ut nytt seriesystem inspirert av islendinger

Disse spillerne får i vinter prøve ut et nytt seriesystem, der spillerne til enhver tid vil møte motstand på eget nivå, med muligheter for å rykke opp til et bedre nivå!

NYTT SYSTEM: Disse Namsos-guttene i G15-serien får ta del i et nytt seriesystem. Bak fra vestre: Stian Flaten, Sondre Haugerøy, Janusz Szpila, Imre JohSnnes Lauvsnes, Fredrik Rosenfors, August Westerdahl og Ole Sjaastad. Foran fra venstre: Tom Adrian Haugerøy, David Schabat og Kristian Brønlund. 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Jeg har veldig god tro på dette. En ting er at spillerne møter motstand på eget nivå, som igjen gir mange jevne kamper. Det andre er at spillerne må være veldig skjerpet i hver kamp. Du må være veldig fokusert, og det gjør jo spillerne bedre, sier Roger Rosenfors.