– Glad vi slipper å flytte for å satse på håndball

De vurderte flytting til Verdal, men da tilbudet om toppidrett håndball i Namsos dukket opp var valget enkelt for Helena Lueachan og Elise Estil.

MOTIVERT GJENG: Idrettslinjeelevene på toppidrett håndball ved Olav Duun vgs. er godt fornøyd med det nyopprettede tilbudet. Fra venstre: faglærer Jarl Espen Sjursen, Ole Kristian Lillevik Smistad, Jakob Skillingstad, Markus Grindberg, Maja Dahl, Gunnar Aasen, Martine Dille, Nora Kvatningen, Elise Estil, Stian Aglen, Maren Bolkan og Helena Lueachan. 

Opplegget her er veldig bra, med et variert innhold.

Helena Lueachan og Elise Estil, førsteårselever.
NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Vi var faktisk på besøk på Verdal før vi skulle søke oss inn på videregående skole og kunne fort ha endt opp på håndballinja der. Da det ble klart at vi ville få samme tilbud her på Olav Duun, ombestemte vi oss fort. Vi er glad vi slipper å flytte for å satse på håndballen, sier 16-åringene fra Namsos.