Norsk Revy har fått støtte til å lage grunnkurs for elever

Norsk Revy på Høylandet ønsker større rekruttering til scenekunsten. Nå inviterer de alle elever ved trønderske videregående skoler til gratis kurs i skolerevy.

RUSSEREVY: Grong videregående skole har lang erfaring med å sette opp russerevy, her med Vegard Leksås, Peder Sagmo, Bjørnar Moen, Jon Jarle Gravseth, Markus Kjøglum, Martin Eggen og Alexander Aurstad på scenen i 2015. Nå inviterer Norsk Revy alle elever i videregående skole i Trøndelag til å delta på gratis kurs i skolerevy, noe som skjer i Verdal 2. november.  Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

HØYLANDET: – Vi gjør det fordi vi ser at skolerevy er viktig for rekruttering til scenekunsten, både den profesjonelle og den på amatørnivå. Men, revyen er vel så viktig for samholdet blant elevene, og ikke minst den enkelte elev, sier daglig leder i Norsk Revy på Høylandet, Hanne Vilja Sagmo.