Julia fra Flatanger reiser landet rundt som ikonisk tiger i «Jungelboken»

Julia Küster har sluttet å pakke ut av kofferten. Nå gleder hun seg til 50 nye spillesteder med Riksteatrets «Jungelboken».

TRIVES I JUNGELEN: Julia Küster (i midten) i rollen som den bengalske tigeren Shere Khan i Riksteatrets «Jungelboken». Teaterensemblet nærmer seg nå Trøndelag, og besøker kulturhusene i Namsos og Nærøy henholdsvis 26. og 27. oktober.  Foto: Gisle Bjørneby/Riksteatret

Vi skjønte fort at dette var ganske unikt, og neppe noe vi kommer til å oppleve igjen.

JULIA KÜSTER
NAMDALSAVISA

OSLO: Når Riksteatret reiser land og strand med «Jungelboken», er det med et mannskapet som hovedsakelig har sin bakgrunn fra teaterutdanninga i Verdal. For da valget falt etter auditionrundene, sto det noe så sjeldent som fem skuespillere fra samme studiested, og fire av dem fra samme årskull igjen på scenen.