Tora fra Flatanger er invitert når kremen av norske bluesmusikere samles i Royal Albert Hall

– Jeg tror arrangørene oppdaget at plakaten manglet pupper, sier musikeren fra Flatanger om at hun fikk tilbud om å spille på den norske blueskonserten i Londons storstue.

Til LONDON: Tora Dahle Aagård er invitert til å spille i Royal Albert Hall 10. november, sammen med norske bluesartister som Amund Maarud, Knut Reiersrud, Vidar Busk og Bjørn Berge. – Jeg vet ikke helt hva jeg går til. Det blir litt sånn bucketlist-avkryssing, og kjennes helt fjernt for meg, sier artisten fra Flatanger.  Foto: Bjørn Tore Ness

Navnet Royal Albert Hall har så mye kraft i seg selv, at folk blir jo helt crazy når de hører det.

TORA DAHLE AAGÅRD
NAMDALSAVISA

TRONDHEIM: Fra 8. til 10. november er bluesmusikere og blueselskere på plass i London for konserter og feiring av norsk blues. På plakaten står over 40 navn – blant dem Amund Maarud, Knut Reiersrud, Vidar Busk, Kid Andersen, Bjørn Berge, Bekken & Gjems og Reidar Larsen.