Kreftsyke Hege felte sin første elgokse mellom cellegiftkurene

– Nå har jeg ordnet bryllupsmiddagen

Midt mellom tøffe runder med cellegift, ble Hege Bjørsvik (47) med på elgjakt og skjøt sin første okse.

Bitt av jaktbasillen: Hege Bjørsvik (47) hadde aldri drevet med elgjakt før hun traff samboeren sin. Nå er hun bitt av jaktbasillen, og har fått blod på tann etter at hun i helga skjøt sin aller første elgokse.   Foto: Bjørn Tore Ness

Oksen falt med en gang. Det var godt å se.

Hege Bjørsvik
NAMDALSAVISA

VEMUNDVIK: – Jeg går på cellegiftkurer i tre ukers syklus; to uker på tabletter og ei uke uten. Den første uka etter kuren er jeg veldig sliten. Jeg var akkurat ferdig med «sliten og klar»-perioden lørdag. Jeg hadde gitt beskjed til samboer Trond at jeg ville bli med jaktlaget hvis jeg kjente meg i form.