Endelig penger til E6 mellom Grong og Nordlandsgrensa

Mange års jobbing ga resultat

Ordførerne i Namsskogan og Grong jubler over at E6 gjennom kommunene deres endelig ser ut til å få et skikkelig løft.

GLADE ORDFØRERE: Grongordfører Skjalg Åkerøy og namsskoganordfører Stian Brekkvassmo tolker tilsagnet om at det skal bevilges penger til prosjektering av ei farlig strekning på E6 som ei forpliktelse til at utbygginga virkelig blir startet opp i 2021. 

NAMDALSAVISA

NAMSSKOGAN: – Strekninga har vært diskutert i mange år, men det var først da daværende samferdselsminister Marit Arnstad (Sp) utfordret Region Namdal til å samle oss om felles prosjekt det ble resultater. Vi kunne ikke komme alle ordførere ned til Oslo og spørre om penger til hver vår samferdselsutfordring, sier ordfører i Namsskogan, Stian Brekkvassmo (Ap).