Gir ut plate med mer galskap og enda flere gode historier

Sekshodet Beist tar nye steg

Beist har vokst seg stadig større. Nå håper de på å nå enda flere med sitt nye album.

Plateaktuelle: Bandet Beist har blitt et av Trøndelags mest populære festivalband, og nå har de sluppet et nytt album med enda mer galskap. – På konsertene i sommer har folk sunget med på tekstene til singlene, kort tid etter at de har blitt sluppet. Det er et bra tegn, smiler Ragnhild Haugdal, som er en av to namdalinger i bandet. Fra venstre: Sondre Mikalsen, Ole Jonas Storli, Simen Løberg, Arne Wormdal, Ragnhild Haugdal og Jon Krogstad. 

NAMDALSAVISA

TRONDHEIM: – Det er mye ny musikk, så du tenker på hva folk synes. Når du slipper en singel er det bare ei låt, så det er ekstra spennende når det er et helt album, sier Arne Wormdal som er låtskriver og grunnlegger av bandet.