Sjefen for nordtrøndersk langrenn innbyr skiledere til diskusjon om hvordan løfte nivået

Tror mer samarbeid er nøkkelen

Langrennssjef Mari Ann Landsem Melhus ber namdalske skiledere bli med på diskusjon om hvordan styrke nordtrøndersk langrenn.

Samlet i ØSTERSUND: En rekke namdalinger har vært i Østersund på samling sammen med Steinkjer videregående skole. Her er guttene samlet under ei rulleskiøkt lørdag. Fra venstre: Andreas Elvseth, Offerdals SK og Lierne, Einar Østnor, Lierne, leder Per Hegdahl, Håkon Lillefjell, Steinkjer skiklubb, August Helland Iversen, Steinkjer skiklubb, Mattias Brørs, Beitstad IL, Ola Estil Brissach, Lierne IL, Vemund Trebostad Viken, Spillum IL, Martin Reppen, Spillum IL, Lars Bragstad Rannem, Inderøy IL og trener Vegard Saursaunet. FOTO: SVEIN-TORE HOVD 

Hvis det skjer, så kan det bli ei sovepute for klubbene.

Mari Ann Melhus
NAMDALSAVISA

ØSTERSUND/STEINKJER: – Den 26. oktober skal vi ha høstmøte på Steinkjer. Det blir en viktig arena med tanke på å få fram ideer for hvordan vi skal løfte oss. For skal vi komme videre må vi tørre tenke litt nytt, sier hun.