Tidligere Ole Ivars-vokalist holder fire konserter i Namdalen

Tidligere i år sluttet Tore Halvorsen som vokalist i Ole Ivars. Solokarrieren har imidlertid skutt fart så det holder.

Namdalsturne: Tore Halvorsen er mest kjent som frontfigur i Ole Ivars, men etter at han ga seg i bandet har han turnert intensivt som soloartist. Mange av konsertene er på institusjoner for eldre – et publikum han elsker å spille for. – Du ser at de får så mye glede av det, og det er så moro, sier Halvorsen.  Foto: Pressebilde

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Ja, det er noe så vanvittig. Jeg trodde jeg skulle ta det med ro da jeg slutta i Ole Ivars og var nervøs for om det skulle bli nok å gjøre – siden jeg er så glad i å holde på med musikken. Men det ballet fort på seg, og det begynte å ringe fra alle kanter, sier Tore Halvorsen og ler hjertelig.