Disse får pris på idrettsgalla

Birgit Røkkum Skarstein og Johannes Høsflot Klæbo er av Trøndelag Idrettskrets kåret til årets idrettsutøvere i kretsen, og vil få sin påskjønnelse under Idrettens Hederskveld 1. november.

KÅRET: Johannes Høsflot Klæbo og Birgit Røkkum Skarstein er av Trøndelag Idrettskrets kåret til årets idrettsutøvere i kretsen.   Foto: Foto: Ned Alley / NTB scanpix

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Det er 10. gang Idrettens Hederskveld skal arrangeres i Trondheim, og for andre gang er det med «nordtrønderne» på plass. Dette som følge av sammenslåinga av idrettskretsene i Nord- og Sør-Trøndelag i 2018.

På Idrettens Hederskveld skal både ildsjeler, arrangører og toppidrettsutøvere bli satt pris på.

Fra alle namdalske kommuner skal det kåres en ildsjel, som får sin utmerkelse på hederskvelden.


Her er namdalske ildsjeler som skal hylles på idrettens hederskveld

Idrettens hederskveld i Trøndelag blir arrangert for tiende gang 1. november. Da får ildsjeler fra alle trønderske kommuner et velfortjent klapp på skuldra.

 

I tillegg skal det deles ut prestasjonspriser som går til personer og lag som har utmerket seg det siste året i Trøndelag.

Birgit Skarstein og Johannes H. Klæbo får prisen som årets idrettsutøver.

Rosenborg-trener Eirik Horneland får årets pådriverpris, mens Roar Vikvang, Stjørdals-Blink fotball og landslagstrener i langrenn, Eirik Myhr Nossum får prisen som årets trenere.

De øvrige prisene går til:

  • Årets arrangør: Trondheim maraton og NM ski i Meråker.
  • Årets nykommer: Ingrid Syrstad Engen (fotball) og Gabriel Steen (svømming).
  • Årets bedriftsidrettslag: DNB BIL