Maria sikret seg ny NM-medalje

– Nivået mitt har hevet seg et hakk siden friidrett-NM

Med en kropp tynget av mange ukers mengdetrening, var Maria Sagnes Wågan positivt overrasket etter at hun tok bronse i søndagens NM i terrengløp i Frognerparken.

KNIVET OM ANDREPLASSEN: Maria Sagnes Wågan (foran) og Sigrid Jervell Våg fulgte hverandre tett gjennom hele løpet, der Jervell Våg til slutt tok andreplassen foran namsosløperen med tre sekunders margin. Therese Johaug ble norgesmester på damesida.  Foto: Jon Wiik

NAMDALSAVISA

OSLO: – Jeg hadde egentlig ingen forventninger til løpet, da jeg gikk rett på grunntreninga etter lag-EM og har hatt mye mengdetrening de siste ukene. Jeg har ikke lagt opp til noen formtopp i dette løpet, så jeg synes det var ei bra gjennomføring, sier Tjalve-løperen fra Namsos.