Namsosaktuelle Jon Niklas Rønning gir Trøndelag mye av æren for sin kreative karriere

– Det var litt Austin, Texas – en mystisk rockeby

Namsosmusikken og den trønderske kulturen ble forløsende da Jon Niklas Rønning oppdaget entertaineren han hadde i seg.

Solodebut: «Jeg reiser alene» er komiker Jon Niklas Rønnings første soloforestilling, etter å ha vært en del av humorduoen Bye & Rønning i en årrekke. Overgangen har gått over all forventning. – Det har vært en kjempeopptur, og jeg har aldri fått så mye positive tilbakemeldinger, sier Rønning.   Foto: John Andresen

Namsos var litt berykta.

JON NIKLAS RØNNING
NAMDALSAVISA

OSLO: I mange år utgjorde Jon Niklas Rønning den ene halvdelen av den populære duoen Bye & Rønning sammen med Anders Bye. Nå står Rønning på egne bein med forestillinga «Jeg reiser alene», som han turnerer med i høst. Forestillinga har allerede vært en stor suksess i Oslo, til stor lettelse for hovedpersonen selv.