Karina Pozarlik er eneste namdalssvømmer i nytt mesterskap

Fra Syden til historisk NM

Karina Pozarlik (16) håper treningsdagene i Hellas vil være til god hjelp når hun som eneste namdaling deltar i tidenes første ungdoms-NM.

Treningsopphold i Hellas: De siste dagene har Namsos svømmeklubb tilbrakt treningsintensive og sosiale dager i Hellas for å være best mulig forberedt på resten av sesongen. Karina Pozarlik brukte tida til å forberedte seg til NM Ungdom. Tre andre svømmere fra klubben var også til stede under treningsoppholdet. Fra bakerst til fremst: Marcus Tvete, Karina Pozarlik, Noah Petterson Laugen og Mathias Tvete.  Foto: PRIVAT

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Det blir kult. Jeg håper det skal gå bra. Det er mange gode folk der, utøvere som er mye bedre enn meg. Målet mitt er å perse på noen av øvelsene jeg skal delta i, og at jeg kan få en god læringsopplevelse ut av det, sier namsosjenta ofran møte med landets beste svømmere under 17 år.