Nullskatte ’99 har spilt inn coverlåt til ære for musikeren som døde søndag

Hyller rockehelten Jan Devik

For Nullskattesnylterne var avdøde Jan Devik en viktig inspirasjon. Nå hedrer de musikeren med singel og opptreden under Woodlandfestivalen.

Samlet igjen: Nullskatte ’99 gjorde comeback under årets Totsåsrock. Nå slipper de en ny singel hvor de covrer nylig avdøde Jan Devik, en artist de har vært inspirert av. – Han har vært en inspirasjon og betydd mye for oss, sier vokalist Mikael Dahl.  Foto: Anders Aagård

Han betydde mye for mange unge namsosmusikere.

MIKAEL DAHL
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Søndag forrige uke kom nyheten om at musiker og artist Jan Devik døde. Devik var kjent både som tidligere bassist i Prudence og som musiker på plater med artister som Åge Aleksandersen og Terje Tysland. I 1982 ga han også ut soloplata «Spark». Den ble ingen kommersiell suksess, men har inspirert mange i rockemiljøet i Namsos.