Vrimmelfestivalen skaper bånd på tvers av grensene

Samarbeid som er gull verdt

Snart sparkes årets Vrimmelfestival i gang, og festivalledelsen merker at forventningene stiger for hvert år.

Klare for festival: Vrimmelfestivalen starter 21. oktober, og gjengen bak er klare. Foran: prosjektleder Ina Dahl og Jan Inge Yri, rådgiver i Trøndelag fylkeskommune. Bak fra venstre: Knut Storeide, festivalsjef i Namsos, Ragnhild Glad, festivalsjef i Namdalseid, Kari Thorsen, festivalsjef i Fosnes, Magne Heglum, festivalsjef i Overhalla, Anastasia Sæther, festivalsjef i Flatanger, Kristin Løseth Waade, rådgiver i Trøndelag fylkeskommune og Anders Skaugen, prosjektansvarlig Trøndelag fylkeskommune.   Foto: BJØRN TORE NESS

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Det starta som et eksperiment, og ni år etter første arrangement er Vrimmelfestivalen større enn noen gang. Etter ett år med planlegging er det klart for nok en Vrimmelfestival. Fra 21. oktober til 3. november blir det et stort og mangfoldig kulturtilbud til befolkninga i Midtre Namdal.