Jonas Lian Hansen om: Treningsoppmøtet Forholdet til naboklubbene Kritikken mot NIL

– Namsosfotball er mye mer enn Namsos IL

Jonas Lian Hansen mener tabellplassering får et for stort fokus når man bedømmer nivået på «namsosfotballen».

PÅ FLYTTEFOT: Jonas Lian Hansen har pakket ferdig, og nå blir Ranheim neste stopp for familien . Nå venter en fotballhverdag der han blant annet skal jobbe opp mot eliteserie-spillere. - Jeg tar med meg erfaring fra Namsos inn i jobben, sier han.   Foto: BJØRN TORE NESS

Det er ingen tvil om at mange burde trent mer.

Jonas Lian Hansen
NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Vi må ikke glemme at namsosfotballen er mye mer enn NIL. Jo, det er kanskje færre lag i NIL nå, men når det samtidig yrer av spillere på Gullvikmoen, på Bangsund, på Spillum, ja, da er i alle fall ikke jeg betenkt, sier Lian Hansen.