Kompromisten

Kompromissløs – men en mester i takt og toner. Terje Adde har viet hele sitt liv til musikken og kulturlivet i og rundt byen sin. 17. november blir hele Namdalens store komponist 70 år.

ALT FOR NAMSOS: De fleste musikalske verk som Terje Adde har laget, har lokal tematisk tilknytning – mange av dem er inspirert av historiene som finnes i og rundt Namsos. – Jeg føler meg priviligert over at Namsos har gitt meg så mange muligheter, sier han.  Foto: Bjørn Tore Ness

Med én gang vi hørte musikk, om det var et korps som var ute og marsjerte, løp jeg ut og etter korpset. Bestemor måtte løpe etter.

TERJE ADDE
NAMDALSAVISA

NAMSOS: – 40-årskrisa er noe tull. Det er først når du bikker 60 at du kjenner at alderen begynner å ta. Så jeg forventer ingen store forandringer når jeg nå runder 70. Så lenge helsa er grei, skal jeg ikke klage.