Eirik har jobbet frivillig for skiidretten i snart 30 år – lørdag ble han kåret til Årets ildsjel

– Gir så mye på hjertekontoen

Eirik Sævik har brent for skiidretten i nesten 30 år. Lørdag ble 46-åringen fra Spillum hedret med prisen årets ildsjel av langrennskomiteen: – Det betyr enormt mye å få denne prisen.

Ble hedret: Eirik Sævik fra Spillum (i midten) fikk lørdag prisen som årets ildsjel av langrennskomiteen i Norges Skiforbund. Her står han sammen med langrennssjef Espen Bjervig og Torbjørn Skogstad, leder av Langrennskomiteen.   Foto: Norges Skiforbund

NAMDALSAVISA

GARDERMOEN: – Det er kjempestas. Både det å bli årets ildsjel og å få være med på seminaret til skiforbundet. Det har vært kjempeinteressant, og jeg kan ikke si annet enn at det er veldig flott å få denne prisen, sier en litt beskjeden Erik Sævik til NA.