Tirsdag ventes det full storm på Namdalskysten

Her er siste oppdatering på hendelser, nyheter, trafikkmeldinger og været i Namdalen.
NAMDALSAVISA

Politiet kan mandag morgen melde at det har vært en rolig natt i Namdalen.

– Det har vært en rolig natt i området. Vi har ingenting å melde om, sier operasjonsleder Trond Hangaas i Trøndelag politidistrikt.

Yr har sendt ut varsel om kraftige vindkast på Trøndelagskysten.

De kraftige vindkastene er imidlertid ikke ventet å treffe Namdalskysten før tirsdag morgen. Da meldes det om perioder med stiv kuling i Rørvik, og full storm på de mest vindutsatte stedene på kysten.

Trafikkmeldinger i Namdalen:

  • Det er fortsatt lysregulering og manuell dirigering på Foldabrua ved Foldereid på fylkesveg 17 i Nærøy.

I dagens NA kan du lese at Cathrine Larsen og Michael Finnanger fra Lierne fikk regning på 15.000 kroner for en bil de verken har sett eller prøvekjørt.


Eirik har jobbet frivillig for skiidretten i snart 30 år – lørdag ble han kåret til Årets ildsjel

– Gir så mye på hjertekontoen

Eirik Sævik har brent for skiidretten i nesten 30 år. Lørdag ble 46-åringen fra Spillum hedret med prisen årets ildsjel av langrennskomiteen: – Det betyr enormt mye å få denne prisen.

 

Paret er ikke alene om å havne i konflikt med MG-Auto. Så langt i år har forliksrådet mottatt sju klager på bilforhandleren.

Les også at Kolvereid torg var fullstappet av folk da den nye aktivitetsparken ble åpnet, og at mellom 1.000 og 2.000 strømmet til den første oktoberfesten i Namsos.


Over 60 ungdommer på ungdomskonferanse i Lierne

Engasjement som smittet

– Det er like viktig å organisere et påsketreff i Lierne som et møte i Nato, sa Randi Ness – til de over 60 ungdommene som hadde møtt opp i Nordli samfunnshus.