– Katastrofe hvis frisørlinja legges ned

Frisørene i Namsos kvesser saksene – og ruster seg til kamp for å bevare frisørlinja ved Olav Duun videregående skole

Kjemper for frisørlinja: 13 frisørsalonger i Namsos har skrevet under et brev til fylket, der de ber om at forslaget om å legge ned frisørlinja skrinlegges. Bak (fra venstre): Kristin Holberg Ingvaldsen, Din Frisør, Ronja Elise Weiseth, Din Frisør, Gunn Eva Bekkavik, Chikita, Monica Kvernland, Frisørhuset, Amalie Flore, Fix, Emma Høstland, Fix, Elisabeth Lyng, Tip Top, Siv Irene Flyum, Tip Top og Anne Marie Thorseth, Fix. Foran (fra venstre): Kristine Lian, Frisørhuset, Hedda Kristine Holm, Chikita, Silje Sandbakken, Fix, Anita Sæternes, Chikita, Torunn Kvalstad, Salong Torunn og Malin Berger, Tip Top.   Foto: Espen Fossland

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Trøndelag fylkeskommune har tidligere i år sendt ut høringsforslag på endringer og struktur på linjevalg og studietilbud ved de videregående skolene i Trøndelag fram mot 2023. Dersom forslaget gjennomføres, innebærer det at frisørlinja i Namsos forsvinner fra 2022.