Han ble verdenskjent over natta med «The Commitments» og har spilt med Elton John og Rolling Stones – nå skal Andrew Strong stå på scenen i Namsos

Snart 30 år etter at «The Commitments» kom ut, inspirerer filmen fortsatt mange. Nå ser frontfigur Andrew Strong fram til å spille for aller første gang i Namsos.

Spiller i Namsos: Andrew Strong fikk sitt store gjennombrudd med filmen «The Commitments», og har solgt over 12 millioner album i løpet av sin karriere. Nå skal han spille i Namsos, og har fått med seg Grannes som backingband. – Jeg er veldig gira før jeg kommer til Namsos for å spille, og gleder meg stort, sier Strong. 

Jeg fikk forferdelig mange tilbud. Men jeg ville bare spille musikk.

ANDREW STRONG
NAMDALSAVISA

KILDARE: Under årets Woodlandfestival i Namsos får publikum anledning til å oppleve en levende legende. Da kommer nemlig Andrew Strong, best kjent som rollefiguren Deco Cuffe fra kultfilmen «The Commitments».