Klar for høstens høydepunkt

Ukeslutt:

NA-journalist: Mats Ivar Sandmo. 

NAMDALSAVISA

I dag drar vi på hyttetur – klar for tiårsjubileum. I morgen sitter vi ti gode venner til bords. Her er en hyllest til gode kompiser:

Kjære EL, du flotte vert. Uten deg, ingen årlig festival. Raus, laidback og inkluderende – takk for at du tar sjansen på å huse ei såpass fuktig forsamling, år etter år.

Så var det deg, KH – en humørspreder og organisator av rang. Har vel fortsatt til gode å oppleve deg sur og grinete. Og hva hadde vel disse hytteturene vært uten din spissfindige quiz?

Og når vi først er inne på godt humør: Er det noen som har sett TN uten et smil om munnen? Jeg tror det ikke før jeg får se det. Du har riktignok blitt litt kveldstrøtt de siste åra (hehe), men kjernekar er du uansett!

Også du, KW, er udelt positiv og en Mr. Fix. Du ser alltid muligheter der andre kanskje skygger unna, er en kløpper til å rydde og en kamerat vi alltid kan stole på.

Når turnusen på jobben tillater det, tar også du turen, TB. Alltid like oppriktig interessert i andres ve og vel, og alltid den som tar din kjøkkentjeneste – uten at noen må sette deg i sving. Sympatisk og omsorgsfull som alltid.

Uten mat og drikke duger helten ikke – og her er CF vår reddende engel. Takk for alle de smakfulle grytene du har medbrakt – og takk for de deilige middagene du tryller fram på hytte-turens andre kveld. Du er en inspirasjon for oss andre! Og fortsatt har du en imponerende stayerevne og lever opp til ditt mangeårige mantra: Det er forbudt å gå og legge seg…

Selv om du, TV, de siste åra har trappet ned festivalfeiringa fra to dager til én, svikter du aldri disse hytteturene og det gode kameratskapet. Og selv om mange av de gamle røverhistoriene er blitt fortalt tusen ganger før, er det like moro å høre dem igjen. Fortsett sånn!

ES kommer også sent, men godt – og er som alltid munnrapp og et oppkomme av historier. Og selv om det neppe kan dokumenteres, kan du vel kalles «quiz-kongen» uten å fornærme de andre på oldboyslaget?

Å være avholds midt i en sånn tørst gjeng kreves både tålmodighet og toleranse. Når du i tillegg er en humørspreder av rang, er det ikke rart vi setter din tilstedeværelse så høyt, DF!

Da mangler bare du, TA, men vi har forståelse for at toppidrett og ei sånn helg ikke hører sammen. Men – vi håper du blir med neste år, kompis!