Elsa «slutter» som pensjonist og starter nytt galleri i Oslo

Etter knappe to år som pensjonist, vender Elsa Elden tilbake som gallerist for atter en gang å servere kunst til folket.

NY GIV: Det er nå snart to år siden at Elsa Elden ga seg som galleridriver i Namsos. Nå har hun bestemt seg for å åpne galleri på Bislett i Oslo, og Elden er full av pågangsmot før åpninga 16. november. – Jeg har trua. Vi får se hvordan det går, men da har jeg i hvert fall prøvd, sier Elden optimistisk. Her avbildet utenfor lokalet hvor hun hadde pop-up-utstilling i Namsos tidligere i år. 

NAMDALSAVISA

OSLO: Det har nå gått snart to år siden Elsa Elden ga seg som galleridriver i Namsos. Men i sommer ga kunstveteranen små hint om at lidenskapen var så sterk at hun vurderte å starte opp på nytt i sin nye heimby Oslo.