Folk strømmet til for å ta lodd på en varmtvannstank, eu-kontroll av bil, to lass med subus og fem tonn kalkstein

Det var mye følelser i sving da det ble samlet inn et sekssifret beløp på basaren til inntekt for forsamlingshuset Åsheim i helga.

STØTTER OPP: Sigrid Bugge (fra venstre), Axel Langlie, Åse Langlie og Astrid Bugge hadde både vinnerlykke og ei trivelig stund på Åsheim. De er opptatt av at de skal stille opp for lokalmiljøet. – Det er viktig å støtte opp, og det er koselig at det skjer noe her, sier Sigrid Bugge.  Foto: Tor Martin Årseth

Det er en enorm suksess. Det begynte å komme folk i god tid før vi starta klokka elleve.

Berit Forås
NAMDALSAVISA

KLINGA: At alle gode ting er tre gjorde seg gjeldende da den biennale basaren på Åsheim gikk av stabelen for tredje gang lørdag. Et hundretalls mennesker hadde møtt opp for å møtes og støtte en god sak.