Gullvikmoens gutter viste ingen respekt for motstanderen

Gullvikmoen valset over sin motstander og kunne juble som suveren vinner av Obos-cup i klasse G14.

TIL TOPPS: Glade spillere og trenere jubler etter en suveren 4-0-seier mot Ranheim. Foran fra venstre Jordan Macdonell, Sindre Strømmen Fornes, Jonas Formo, Oliver Østvik, Leo Fortunato og Nickolai Hoddø. Bak fra venstre: Torleif Formo (trener), Elias Knutsen Einvik, Martin Vassli, Patrick Strømhylden, Ola Sverkmo, Odin Formo, Lucas Solem Sæther, Lars Magnus Smevik og Håkon Østvik (trener). 

NAMDALSAVISA

ABRAHALLEN: Torleif Formo og Håkon Østivk har vært trenere for laget, som spilte seg helt fram til finale i Obos-cupen. Og Formo var før kampstart tydelig på at sesongen hadde vært suveren og at det ville bli en super lørdag – uansett resultat i finalen.