– Flere kommer til oss med bæreposer eller kasser med uåpnede regninger og ber om hjelp

Nordmenn har over 170 milliarder kroner i forbruksgjeld. – Folk ville ha blitt overrasket over hvor mange – og hvem – som har store økonomiske problemer i Namdalen, sier gjeldsrådgiver hos Nav i Namsos, Rune Myrhol.

STOR PÅGANG: – Vi erfarer at stadig flere får utfordringer med forbruksgjeld. Særlig økning er det hos godt voksne mennesker, sier avdelingsleder hos Nav Namsos, Torkel Baadsvik og gjeldsrådgiver Rune Myrhol.  Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Hvem alle disse menneskene er? Det er mennesker fra alle samfunnslag. Dette er mennesker mange kanskje tror har god økonomi – men som i virkeligheten har store problemer med sin private økonomi. Gjeldsproblemer kan ramme alle, sier Myrhol som til stadighet har en overfylt posthylle på jobb.