85 års butikkhistorie i Namsos sentrum er snart over – i stedet blir det etablert spesialforretning for musikk i de samme lokalene

Øivind Johansen AS legger inn årene

Når Øivind Johansen AS legges ned, betyr det slutten på 85 års handelshistorie i Namsos sentrum. Nå blir det etablert en spesialforretning for musikk i lokalene.

LEGGES NED – OG FORTSETTER: Mens Øivind Brede Johansen har bestemt seg for å legge ned forretninga Øivind Johansen AS, etablerer Anders Håpnes (til høyre) en spesialforretning for musikk i de samme lokalene i Havnegata. Begge er  Foto: BJØRN TORE NESS

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Dagens driver, Øivind Brede Johansen, innrømmer at det er vemodig å skulle legge ned butikken som har vært i familiens eie siden 1934. Men det var ingen annen utveg. Firmaet har drevet med negative resultater de tre siste årene, og i fjor ble underskuddet på over en halv million kroner. Det kunne ikke fortsette sånn.