Namsos-kunstneren Arnold Dahlslett (71) blir ny Britannia-kunstner

– Det blir litt som å hoppe etter Wirkola

For det er ikke hvem som helst Arnold Dahlslett tar over etter. Håkon Bleken har i år prydet tre etasjer på ærverdige Britannia Hotel. Fra 2020 er det namsoskunstneren som har fått det ærefulle oppdraget.

STOLT: Inne i atelieret sitt har Arnold Dahlslett (71) produsert kunst for harde livet det siste halvåret. I juli fikk han nemlig spørsmålet om å være Britannias egen kunstner for 2020. Mellom 150 og 200 verker skal stilles ut i det ærverdige hotellet neste år.  Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Inne i atelieret hos Dahlslett i Namsos begynner det å bli fullt. Etter at han fikk spørsmål om å etterfølge Håkon Bleken i Britannias store kunstprogram, har namsosingen produsert kunst for harde livet.